AVG Technologies

AVG is opgericht in 1991 met het oogmerk mensen over de hele wereld te beschermen met behulp van de meest geavanceerde beveiligingstechnologieën. AVG heeft zich snel ontwikkeld tot een succesvol bedrijf en wordt nu erkend als een van de grootste spelers op de markt voor beveiligingssoftware. AVG heeft momenteel hoofdkantoren in Europa, zoals in Nederland, Republiek Tsjechië, Cyprus, VK, Duitsland, Frankrijk; in de VS, zoals in het Pensacola-gebied in Florida, het San Francisco Bay-gebied in California, het Atlanta-gebied in Georgia, het Boston-gebied in Massachusetts, het Charlotte-gebied in North Carolina; in het Midden-Oosten in Israël; in Azië, zoals Beijing en Hongkong in China.
AVG neemt een unieke positie in als koploper bij innovatie in de IT-branche, omdat het enkele van de meest vooraanstaande experts op het gebied van softwareontwikkeling, bedreigingsdetectie, beveiligingspreventie en risicoanalyse in dienst heeft. AVG rust niet op haar lauweren, maar blijft investeren in R & D, in samenwerking met vooraanstaande universiteiten, om voorop te kunnen blijven gaan in de strijd.
AVG heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt en blijft groeien om met steeds betere technologie, een breder talenplatform en uitgebreidere ondersteuning tegemoet te komen aan de behoeften van een wereldwijde markt.

 

Voor haar hoofdkantoor in Amsterdam verzorgen wij diverse voorzieningen en leveren wij service en support.

www.avg.com