Logo

Contact

Uw Partner in Telecom & ICT

Op zoek naar oplossingen voor ICT- en telecomproblemen? EDSAS is uw partner en staat voor u klaar! Ons team helpt u graag met veelzijdige oplossingen voor security, Microsoft 365, werkplekken, hardware, software, support, internet en telefonie! Neem vandaag nog contact op voor vrijblijvend gesprek, en ontdek hoe we het verschil kunnen maken.

Telephone
+31881232222
E-mail
info@edsas.nl
Address
Kantsingel 16B
5349 AJ Oss
Whatsapp
Send us a message.
Wat is jouw telecom en/of ICT uitdaging?

Waarmee kunnen we u helpen?

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  Roode
  Solo Partners
  Thuis in Oss
  Spahuys
  Krachtig thuis

  Onze klanten aan het woord

  Hier komt een quote
  Van een klant.
  Naam komt hier
  Heel erg prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze reageren snel, zijn deskundig en denken altijd mee. Waar maak je dat nog mee, die betrokkenheid.
  Jochen van Dijk
  Belastingadviseur Van Dijk Fiscaal
  EDSAS heeft ons goed geholpen. Persoonlijk contact en betrokken, ze begrijpen onze behoeften. Snel en deskundig, vooral met onze laptops en telefoons. Problemen met Windows? Zo opgelost. Ook top in security. Aanrader voor iedereen die goede IT-support zoekt.
  Tanya van Workum
  Mede-eigenaar 5Pro Mobile
  Bij EDSAS staan persoonlijk contact en expertise centraal. Je ervaart direct de warmte en professionaliteit van het team, dat altijd klaarstaat om te luisteren en snel te handelen. De snelle respons op vragen en de effectieve oplossingen voor complexe IT/telecom-problemen maken EDSAS een betrouwbare partner.
  Zach Soijo
  PubQuiz Master Information Security