Logo

ICT Werkplek

PC EN SERVERONDERHOUD & MAILAFHANDELING

ALLE IT OM JE WERKPLEK VOLLEDIG IN TE RICHTEN

Aanschuiven, inloggen en aan het werk. Dat is de ideale situatie. Maar het inrichten van effectieve werkplekken vraagt flink wat voorbereiding. De pc’s, laptops, telefoons en printers moeten aanwezig zijn en samenwerken, de juiste software moet geïnstalleerd zijn, en dat alles moet aangesloten worden op een stabiele internetverbinding. Door de combinatie van hardware en software die bij u past, zorgen we ervoor dat uw werkplekken niet alleen functioneel zijn, maar ook extra efficiënt.

Vragen of informatie?
Neem bij vragen vooral contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Onderhoudsabonnement voor pc's en servers

Net zoals uw bedrijfsauto’s hebben ook uw pc’s en servers regelmatig onderhoud nodig. Dit wordt echter in alle dagelijkse hectiek weleens vergeten. Met als gevolg dat apparaten onverwachts gaan haperen omdat bijvoorbeeld de software niet meer up to date is. Met een onderhoudsabonnement van EDSAS zorgen we ervoor dat u altijd probleemloos door kunt werken.

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2021/08/werkplek-onderhoudsabonnement-pc-edsas.jpg
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/02/DSC02245-scaled.jpg

Microsoft 365 en anti-virussoftware

Werken met de juiste software zorgt ervoor dat uw werkprocessen vlot verlopen. U verliest geen onnodige tijd met uitzoekwerk of omslachtige procedures. Wij installeren de software die past bij uw bedrijfsprocessen, en brengen verbindingen met apparaten tot stand. Ook de veiligheid houden we in de gaten. Met de juiste antivirussoftware houdt u ongewenste bezoekers buiten uw systeem.

prevenda-makelaardij-oss
geurts-van-kessel-oss
robbedoes-edsas-oss
circet-edsas-telecom-oss
lumen-hotel-events-edsas
elevartor-productions-videoproductie-edsas-oss

Internet op je werkplek

Snel en probleemloos internet op kantoor is niet voor ieder bedrijf vanzelfsprekend. Een slecht functionerend wifinetwerk of een verbinding met te lage snelheid kan zorgen voor ergernis en verlies van effectiviteit. Met onze oplossingen kunnen medewerkers altijd en overal veilig en snel online werken.

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/02/20230210_145504-bewerkt-scaled-e1707566987857.jpg
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/02/Edsas19092023ZA-52.jpg

Pc's, telefoons, monitoren en bekabeling

Welke pc’s of laptops heb ik nodig voor mijn medewerkers? Wat is de juiste keuze in prijs en kwaliteit? Welke apparatuur heb ik nodig voor het organiseren van video conferences? Deze vragen en meer, zoals de keuze voor mobiele telefoons en bijbehorende abonnementen beantwoorden we voor u. Daarna leveren we de apparatuur en installeren we alles voor u.