Logo

Security

SOaaS | Anti-Virus Software | RMM | MFA | SSO | VPN | Awareness training

Essentiele Security voor uw bedrijf

Zet u de continuïteit van uw bedrijf op het spel? Of vertrouwelijke bedrijfs- en klantinformatie? Of het integere imago dat u door de jaren heen heeft opgebouwd? Het is tijd om de security van uw ICT-omgeving te versterken! Hoe zit het met uw anti-virus software, toegangscontrole, spoofing prevent, training van medewerkers en de basis beveiliging? Het is geen kwestie van willen, krachtige security is cruciaal voor de voortzetting van uw bedrijf. We waarborgen de compliance van uw bedrijf, doordat we up-to-date blijven van wet- en regelgeving, waaronder de NIS2 Directive, ISO 27001 en NEN 7510. Diverse security diensten en -oplossingen spelen een cruciale rol en vullen elkaar aan. Samen bieden ze krachtige bescherming voor uw bedrijf. Bescherm het bedrijf dat u heeft opgebouwd en blijf met een gerust hart verder bouwen met krachtige beveiliging. Blijft u leven in een wereld van angst, of neemt u de controle?

Plan een gratis gesprek!
Krijg inzicht in relevant security oplossingen voor uw bedrijf.

Security Officer as a Service (SOaaS)

Profiteer van onze actuele security kennis zonder te controleren of u voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Onze securityprofessionals geven advies over hoe u het Information Security Management System (ISMS) van uw organisatie effectief kunt verbeteren en zorgen ervoor dat dit wordt gerealiseerd. Door middel van analyses worden de kwetsbaarheden van uw omgeving zichtbaar, zodat we precies weten welke beveiligingsoplossingen voor u relevant zijn en welke risico’s hierdoor worden uitgesloten. Uw systemen en netwerken worden beheerd en gemonitord, waardoor verdachte activiteiten direct worden gedetecteerd en er snel wordt gereageerd op beveiligingsincidenten.

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/03/Edsas30012024ZA-67-1-e1709040658498.jpg
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/03/Edsas17032022ZA-26-e1710776124564.jpg

RMM, back-up & anti-virussoftware

Werken met professionele anti-virussoftware is essentieel om uw bedrijf te beschermen tegen malware, ransomware en cyberaanvallen. We onderzoeken welke anti-virussoftware past bij uw bedrijfsprocessen en installeren deze op uw hardware, zoals Webroot anti-virussoftware. Met Remote Monitoring and Management (RMM) zijn we in staat uw systemen op afstand te monitoren en te beheren. Zo identificeren we potentiële dreigingen direct, voordat ze beveiligingsincidenten, gegevensverlies en systeemstoringen kunnen veroorzaken. Op deze manier verlopen uw werkprocessen vlot en veilig en houden we ongewenste bezoekers buiten uw systeem.

"EDSAS is een ICT-partner die veel uit handen neemt, alles professioneler inricht en we hebben er een goed gevoel bij. Onze cliëntgegevens en gevoelige bestanden worden goed beschermt en bedreigingen worden direct gestopt. "
Kim van Rumund
prevenda-makelaardij-oss
geurts-van-kessel-oss
robbedoes-edsas-oss
circet-edsas-telecom-oss
lumen-hotel-events-edsas
elevartor-productions-videoproductie-edsas-oss

Identity Access Management

Wilt u zonder na te hoeven denken veilig én eenvoudig toegang krijgen tot uw gegevens? Wachtwoordmanagers zoals LastPass zorgen voor automatisch gegenereerde sterke wachtwoorden en veilige opslag, zonder dat u ze hoeft te onthouden. Inloggegevens kunnen veilig en gemakkelijk onderling gedeeld worden met collega’s. Met Single Sign-On (SSO) kunt u met één set inloggegevens toegang krijgen tot uw applicaties en systemen, waardoor het inlogproces wordt vereenvoudigd en de beveiliging wordt verbeterd. Zo heb je altijd toegang tot uw accounts. Met Multi-factor Authentication (MFA) voegen we een extra beschermingslaag toe om ongeautoriseerde toegang te voorkomen. Zo kunnen ze niet inloggen, zelfs al beschikken ze over uw inloggegevens. Door het implementeren van Firewalls en VPN’s wordt een robuuste beveiligingsinfrastructuur gecreëerd, waardoor uw gegevens veilig zijn, waar u ook bent. Firewalls beschermen het netwerkverkeer door ongewenst verkeer te blokkeren, terwijl VPN’s een veilige verbinding bieden voor externe toegang tot het netwerk.

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/03/Edsas30012024ZA-126-e1708164255809.jpg
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/06/IMG_20220316_154450-bewerkt2-e1718025568404.jpg

E-maildomein bescherming

Bescherm uw organisatie tegen de bedreigingen van spoofing en phishing met onze geavanceerde DKIM, SPF en DMARC oplossingen. Lees hoe deze krachtige tools samenwerken om uw e-maildomeinen te beveiligen en uw reputatie te beschermen. Ontdek hoe u met DMARC monitoring en beheer en onze eenmalige inrichting uw IT-veiligheid aanzienlijk verbeterd. Geef cybercriminelen geen kans en zorg dat uw e-mails altijd betrouwbaar en veilig zijn. Klik verder om meer te leren over onze oplossingen voor DKIM, SPF en DMARC en hoe u uw organisatie kunt beschermen tegen e-mailfraude.

Direct hulp bij cyberaanvallen

Bent u gehackt? Veel bedrijven staan met lege handen, terwijl het brandalarm iedereen in actie zet. Maar wat is nu de meest urgente uitdaging? Ons team staat voor u klaar en reageert snel en doeltreffend, wat cruciaal is voor het neutraliseren en de schade te beperken. We identificeren het probleem, onderhandelen met hackers en geven u organisatieadvies rondom het beveiligingsincident. Uw organisatie is snel weer operationeel met behulp van Data Loss Prevention (DLP) en Disaster Recovery-protocollen. Met onze betrouwbare en proactieve ondersteuning ontzorgen we u, zodat u bij kunt komen van alles wat er gaande is.

 

 

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2022/09/cyberattack-blogpost.jpg