Logo

Security

GOED GEÏNFORMEERD door EDSAS TELECOM & ICT

SECURITY

Tegenwoordig gebeurt bijna alles online. Thuiswerkers loggen thuis in en werken via de server, en bestanden worden online opgeslagen. Met meer thuiswerkers wordt het steeds belangrijker om jouw veiligheid online te waarborgen. Steeds meer ondernemers worden slachtoffer van cybercrime. Wekelijks helpen wij ondernemers om een cyberattack te neutraliseren, maar cybercrime voorkomen is natuurlijk de beste bescherming voor jouw bedrijf.

Vragen of informatie?
Neem bij vragen vooral contact met ons op, wij helpen u graag verder.

ESET

Bescherm je wachtwoorden en persoonlijke gegevens. ESET beschermt je tegen kwaadaardige websites die proberen je persoonlijke gegevens te achterhalen – gebruikersnamen, wachtwoorden, bankgegevens of creditcardgegevens. Beveilig uw gegevens met ESET-technologie:

Maak onbezorgd gebruik van het internet dankzij de geavanceerde online beveiliging van ESET Internet Security, thuis én onderweg!

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2021/09/eset-beveiliging-edsas-oss.jpg
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2021/09/webroot-online-bescherming-edsas-oss.png

webroot

Smarter Cybersecurity®-oplossingen voor de verbonden wereld:

Ontdek op de cloud gebaseerde bescherming waarmee bedreigingen in realtime worden gestopt en waarmee bedrijven en particulieren verzekerd zijn van beveiliging, ongeacht waar ze verbonden zijn.

Webroot, eigendom van Carbonite, gebruikt de cloud en machine learning om in realtime betrouwbare voorspellingen te doen over cyberaanvallen en er bescherming tegen te bieden. Webroot beveiligt bedrijven en consumenten over de hele wereld met eindpunt- en netwerkbescherming, training in beveiligingsbewustzijn en bedreigingsintelligenceservices.

Serviceplus pakket actie

Serviceplus pakket: Normaal €22,50, nu het eerste jaar: €17,50 excl. Btw per maand!

Met ons serviceplus pakket heeft u onbeperkt hulp vanuit onze helpdesk.

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2021/09/logo-edsas-telecom-en-ict-oss.webp
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2021/09/datto-rmm-beveiligingsmonitoring.jpg

Datto RMM

Next Generation RMM-software:

Datto Remote Monitoring and Management (RMM) is een volledig uitgerust, veilig, cloudgebaseerd platform waarmee we op afstand eindpunten kunnen beveiligen, bewaken, beheren en ondersteunen om de kosten te verlagen en de efficiëntie van de dienstverlening te verhogen.

BEN JIJ VEILIG ONLINE?

Werk en ben jij veilig online? Wat weet jij over wachtwoorden? Maak jij al gebruik van 2 Factor Authenticatie (2FA) of een VPN? Ben jij alert met aanloggen op openbare Wifi? Weet jij wat je kan doen om je telefoon veilig te houden?

In een bijzondere, interactieve KennisQuiz van maximaal 1,5 uur laat onze expert Zach Soijo je de belangrijkste gevaren van online werken zien én geeft hij je tips over hoe je wel volledig veilig online bent aan de hand van prikkelende praktijkvoorbeelden. Met de belangrijkste tips die worden nagestuurd kun je meteen zelf aan de slag met jouw online veiligheid. Een quiz met alleen maar winnaars dus.

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2021/09/ben-jij-veilig-online-workshop.jpg