Logo

Email handtekening

Planning opties | Personalisatie | Automatische antwoorden

Maak Indruk met afgestemde email handtekeningen

Ontdek onze geavanceerde email handtekening oplossing! We zorgen er voor dat het instellen van consistente en professionele e-mailhandtekeningen voor al je medewerkers een fluitje van een cent is. Verhoog de professionele uitstraling van je bedrijf, door elke e-mail die vanuit uw organisatie verzendt wordt een professionele en actuele indruk achterlaat. Maak onderscheid tussen de handtekeningen van verschillende rollen en plan zelfs handtekeningen voor specifieke periodes in. Ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om je e-mailhandtekeningen te beheren en maak vandaag nog een afspraak om onze hulp in te schakelen!

Hulp nodig bij uw keuze?
We adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf.
?>

Kosten email handtekening

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Email signature 365

€1,50
per gebruiker per mailbox
Bedrijfsbrede en rolspecifieke mogelijkheden
Planning tool

Slimme Planningsopties

Bespaar tijd en optimaliseer uw workflow met slimme planning van e-mailhandtekeningen. Met deze tool kunt u handtekeningen op specifieke tijdstippen plannen en vooraf instellen, zodat ze automatisch worden toegevoegd aan uitgaande e-mails op het door u gekozen moment. Ideaal om uw event, product of vacature in de spotlight te zetten! Maak gebruik van deze handige functie om uw communicatie te verbeteren en uw berichten effectief te timen.

 

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/03/outlook-agenda-e1710768545835.jpg
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2022/03/edsas-goede-voornemens-3-e1718031750364.jpg

Persoonlijke Touch

Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw e-mails met gepersonaliseerde handtekeningen. Deze oplossing maakt het gemakkelijk om unieke handtekeningen te maken voor elk lid van uw team, waardoor uw berichten een professionele uitstraling krijgen die de identiteit van uw bedrijf weerspiegelt. Voeg interactieve elementen toe aan uw e-mailhandtekening, zoals klikbare knoppen, sociale media-pictogrammen en promotiebanners, om uw ontvangers te betrekken en te stimuleren tot actie.

 

Geautomatiseerde antwoorden

Ontdek de kracht van bedrijfsbrede automatische antwoorden, afwezigheidsberichten en standaardantwoorden. Zo kunt u eenvoudig vooraf ingestelde berichten maken en plannen, waardoor u snel en efficiënt kunt reageren op inkomende e-mails en uw communicatieproces stroomlijnt.

 

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2022/08/microsoft-365-mail.jpg
Ja, ik wil een professionele handtekening via EDSAS

Vraag nu uw handtekening aan

Fout: Contact formulier niet gevonden.