Logo

Hardware

LAPTOPS, SMARTPHONES, MONITOREN & PRINTERS

DEGELIJKE APPARATUUR VOOR OPTIMALE COMMUNICATIE

Kwalitatief goede apparatuur is onmisbaar om je digitale bedrijfscommunicatie gestroomlijnd te laten verlopen. Maar welke keuze moet je maken en wat is de beste prijs/kwaliteitsverhouding? Of het nu gaat om pc’s, laptops, intercomsystemen, telefoons of apparatuur voor het organiseren van video conferences, EDSAS adviseert en levert op maat. Want degelijke hardware is de basis voor een efficiënte organisatie. Wij kijken welke apparatuur het beste aansluit bij uw bedrijfsactiviteiten en richten alles voor u in.

Vragen of informatie?
Neem bij vragen vooral contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Laptops

Veel medewerkers maken gebruik van een laptop. Een handige, mobiele werkplek die gemakkelijk overal mee naartoe kan. Inmiddels is de laptop een volwaardige computer die van alle gemakken moet zijn voorzien. Door onze uitstekende samenwerkingen met diverse leveranciers kunnen we u optimaal adviseren en de laptops van uw keuze extra voordelig leveren.

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/02/Edsas17032022ZA-54-e1709387040529.jpg
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/02/DSC02446-scaled.jpg

Smartphones

De smartphone is allang geen gewone telefoon meer, maar een minicomputer met allerlei functies die het werken een stuk gemakkelijker kunnen maken. Ze kunnen verbonden worden met netwerken en pc’s en ingericht worden met WhatsApp zakelijk. Hebben uw medewerkers de juiste smartphones? En maken ze er al optimaal gebruik van? Wij zoeken het voor u uit.

prevenda-makelaardij-oss
geurts-van-kessel-oss
robbedoes-edsas-oss
circet-edsas-telecom-oss
lumen-hotel-events-edsas
elevartor-productions-videoproductie-edsas-oss

Printers

Hoewel papier langzaam steeds minder plek inneemt in bedrijfsprocessen blijven sommige documenten onmisbaar in op papier. En daarvoor wilt u gebruik kunnen maken van een zuinige, snelle printer. Wij zoeken voor u uit welke printer en/of scanner past bij de hoeveelheid printwerk op uw kantoor.

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/02/Edsas19092023ZA-19.jpg
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/02/Edsas31082022BU-65-e1709387237636.jpg

Narrowcasting

Narrowcasting is het uitzenden van informatie op specifieke plekken, gericht op specifieke doelgroepen. Bijvoorbeeld op schermen in de sportschool, het ziekenhuis of de wachtkamer van de huisarts. Zo kunt u uw klanten en medewerkers voorzien van specifieke, relevante informatie. EDSAS levert een zeer voordelig systeem, waarvoor u maandelijks een klein bedrag betaalt.

Video conferencing

Online vergaderen is inmiddels niet meer weg te denken bij bedrijven. Efficiënt natuurlijk. Maar de gebruikte techniek kan communicatieproblemen opleveren. Met onze camera’s, microfoons, grote schermen en speakers gericht op spraak behoort miscommunicatie tot het verleden, en benader je de ervaring van live vergaderen zo dicht mogelijk.

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/02/Edsas19092023ZA-22-e1709387080163.jpg