Logo

Internet

WIFI, GLASVEZEL, NETWERKBEVEILIGING

VOOR EEN BETROUWBARE, VEILIGE INTERNETVERBINDING

Stabiel en veilig internet is van vitaal belang voor elk bedrijf. Vaak realiseert u zich dit pas als internet door een storing wegvalt, of onbekenden zich toegang verschaffen tot gevoelige gegevens. Deze situaties willen wij voor u voorkomen. U heeft bij ons keuze uit 100% veilige glasvezel-of kabeloplossingen en natuurlijk zorgen we voor een stabiel wifinetwerk. Bij vragen heeft u het voordeel van 1 aanspreekpunt, en mocht zich ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch een probleem voordoen zijn wij 24/7 bereikbaar om storingen op te lossen.

Vragen of informatie?
Neem bij vragen vooral contact met ons op, wij helpen u graag verder.

WiFi

Bij veel branches is gratis wifi niet meer weg te denken. Bij hotels, campings en restaurants verwachten klanten en snelle, gratis wifiverbinding. Ook voor bedrijven met veel openbare ruimtes is een veilig gastennetwerk onmisbaar. Wij zorgen ervoor dat uw wifi stabiel is, veilig werkt en voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is.

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/02/20220303_171319-scaled-e1707566464871.jpg

Wifi voor campings, woningen en kantoren

U wilt nét die belangrijke mail versturen en de wifiverbinding valt weg. Uw campinggasten klagen steen en been dat ze geen films kunnen streamen. Met het hele gezin tegelijk op het wifinetwerk is onmogelijk. EDSAS lost het voor u op!

Campings

EDSAS heeft al vele campings met succes van stabiele wifi voorzien. Lees meer...

Woningen

Gun uzelf en uw kinderen ongestoord streamen en surfen met wifi van EDSAS. Lees meer...

Kantoren

Bespaar tijd en werk efficiënter met stabiele wifi van EDSAS. Lees meer...
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/02/Edsas17022022-7-e1710776324507.jpg

Netwerkbeveiliging

Uw bedrijfspand is waarschijnlijk goed beveiligd. Maar hoe zit dat met uw digitale netwerk? Veel organisaties hebben onbewust een digitaal achterdeurtje openstaan. Met goede firewalls, antivirussoftware, spamfilters, VPN-verbindingen en wachtwoordbeheer houden we ongewenste bezoekers buiten de deur. Wel zo veilig toch?

Glasvezel

Een razendsnel en stabiel netwerk dankzij glasvezel? EDSAS Telecom en ICT maakt het mogelijk voor bedrijven. Daarvoor werken we samen met het bedrijf E-fiber. Met de keuze uit drie verschillende pakketten maken we alles zo simpel mogelijk. We nemen ondernemers zoveel mogelijk zorg uit handen en regelen een soepele overgang naar glasvezel.

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2021/08/glasvezel-edsas-oss.jpg
prevenda-makelaardij-oss
robbedoes-edsas-oss
circet-edsas-telecom-oss
lumen-hotel-events-edsas
elevartor-productions-videoproductie-edsas-oss
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2021/08/internet-coax-edsas.jpg

Coax

Een stabiele, zakelijke internetverbinding gewoon via de kabel, snel en veilig. Als partner van Ziggo leggen wij de interne installatie aan en kunnen we u uitstekend adviseren welke diensten passen bij uw behoefte.

DSL

ADSL of de opvolger hiervan, VDSL zijn internetverbindingen die via de telefoonlijn binnenkomen. Bij ADSL is de snelheid van het internet afhankelijk van hoe ver uw locatie verwijderd is van de centrale. Daarom is opvolger VDSL een goed alternatief. Omdat de verbinding tot de wijkcentrale via glasvezel loopt is er minder snelheidsverlies.

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2021/08/internet-dsl-edsas.jpg