Logo

Telefonie

VAST TELEFONIE | MOBIELE TELEFONIE

TELEFONIE-OPLOSSINGEN
VOOR BEDRIJVEN

Een goede telefonische bereikbaarheid is van groot belang voor uw bedrijf. Of het nu gaat om bereikbaarheid via mobiele telefoons of via de vaste lijn, wij zorgen voor een stabiele zakelijke telefonie oplossing die u niet in de steek laat. Ook adviseren we over de nieuwste technische mogelijkheden zoals WhatsApp zakelijk of vast/mobiel integratie. Alles is erop gericht om de communicatielijnen van uw bedrijf te optimaliseren en stabiel te houden, zodat uw bedrijf altijd betrouwbaar bereikbaar is voor uw klanten.

Vragen of informatie?
Neem bij vragen vooral contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Vaste telefonie

De vaste telefoon is voor veel bedrijven onmisbaar. Het zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen bij uw klanten. EDSAS biedt oplossingen die afgestemd zijn op uw wensen, zoals een opnamefunctie voor gesprekken, die de geluidsfragmenten direct naar uw mail doorstuurt.

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/02/DSC01400-scaled.jpg
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/02/Edsas19092023ZA-70.jpg

Mobiele telefonie

Tegenwoordig is de mobiele telefoon net zo belangrijk als de vaste lijn, soms zelfs belangrijker. EDSAS bekijkt uw situatie en vindt de optimale oplossing, waarbij we gebruik maken van oplossingen zoals vast/mobiel integratie en WhatsApp zakelijk. We zorgen voor een netwerk dat uw bereikbaarheid vergroot zonder dat dit extra communicatietijd kost.

prevenda-makelaardij-oss
robbedoes-edsas-oss
circet-edsas-telecom-oss
lumen-hotel-events-edsas
elevartor-productions-videoproductie-edsas-oss

Telefooncentrales

U maakt gebruik van onze betrouwbare centrale mét back-up voor de combinatie van telefonie en internet. Hiervoor hoeft u geen grote investering te doen. U betaalt per maand en komt u niet voor onverwachte kosten staan vanwege updates. Wij verzorgen de updates en beheren de centrale op afstand. Een ideale oplossing voor het MKB en snelgroeiende bedrijven.

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/02/Edsas30012024ZA-69.jpg