Logo

Mijnwebwinkel

Software voor mail, domeinregistratie, e-mailaccount opzetten & overzetten

Alle ICT ondersteuning die u nodig heeft voor het opzetten van uw bedrijf

Het is tegenwoordig van groot belang om goed bereikbaar te zijn met uw webwinkel. Klanten verwachten snel en probleemloos antwoord via de mail. Als u technische problemen heeft met de mail dan kan dit veel omzet kosten van uw webwinkel. Wij kunnen u helpen met het opzetten en overzetten van uw mailaccount, waardoor u goed kunt communiceren met uw klanten. Al onze e-mailpakketten zorgen ervoor dat u optimaal kunt mailen. Met het standaard e-mailpakket krijgt u een mailbox met een dataopslag van 50 GB en de nodige ondersteuning voor problemen met uw mailbox. Dit e-mailpakket kunt u ook uitbreiden met het Microsoft Office pakket, zodat u voorzien bent van alle nodige software. Natuurlijk wilt u professioneel overkomen op uw klant. Hier kunt u voor zorgen met een domeinregistratie.

Mocht er toch nog een probleem ontstaan, dan kun u erop rekenen dat ons team met professionele en deskundige ICT’ers deze voor u oplost. EDSAS Telecom & ICT is 24/7 bereikbaar voor storingen.

Vragen of informatie?
Neem bij vragen vooral contact met ons op, wij helpen u graag verder.
?>

Kies een of meerdere diensten

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Microsoft Exchange

€5,80
per maand
Mail capaciteit 50 GB
24/7 ondersteuning

Domeinregistratie

€9,50
per jaar
Domeinregistratie
Inclusief DNS beheer

Microsoft Business Standard

€12,70
per maand
Mail capaciteit 50 GB
24/7 ondersteuning
Microsoft Office 365 (Outlook, Word, Excel, Powerpoint, en Teams)

Mailaccount aanmaken

€25,-
per mailbox
Support bij het aanmaken van een mail account

Mailaccount overzetten

€50,-
per mailbox
Support bij het aanmaken van een mail account
Support bij het overzetten van een mail account
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2022/01/Edsas16122021ZA-26-1.jpg

Microsoft Exchange

Met dit pakket bent u ervan verzekerd dat u altijd goed bereikbaar bent via de mail. Wij bieden u een mailbox met een capaciteit van 50 GB en de nodige ondersteuning bij problemen met uw mail en webmail, zodat u zich helemaal kunt focussen op uw bedrijf. U heeft dit pakket al voor €5,80 excl. btw per maand.

Dit pakket is exclusief software voor de PC.

Domeinregistratie

Domeinregistratie geeft u als bedrijf verschillende voordelen. Zo kunt u uw eigen mail aanmaken met uw eigen bedrijfsnaam. Hierdoor komt u professioneel over naar uw relaties en klanten. Daarnaast heeft u minder last van spam en reclame in uw mailbox. Via EDSAS Telecom & ICT kunt u gemakkelijk uw eigen domeinnaam registreren voor slechts €9,50 excl. btw per jaar.

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2022/01/domein-registratie.jpg
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2022/01/Microsoft-office-landingspagina-mijnwebwinkel.png

Microsoft Business Standard

Om effectief te kunnen werken, heeft u natuurlijk de juiste programma’s nodig. Naast de mail capaciteit van 50 GB en de 24/7 ondersteuning bij problemen met uw mailbox krijgt u het gehele Microsoft Office 365 pakket erbij. Met dit pakket heeft u Outlook, Word, Excel, PowerPoint en Teams tot uw beschikking. Deze programma’s zijn tegenwoordig niet weg te denken en vooral Teams is zeer belangrijk in de overlegcultuur. EDSAS Telecom & ICT levert en installeert het pakket op uw computer(s). U kunt dit pakket al aanschaffen voor slechts €12,70 excl. btw per maand.

Heeft u nog andere software nodig? Samen met u kijken wij naar welke software het beste past bij uw bedrijf. Lees meer over software voor uw bedrijf.

Mailaccount aanmaken

Bij het opzetten van uw bedrijf hoort wellicht ook een nieuw mailaccount, zodat u uw persoonlijke en zakelijke mail apart kunt houden. Wij helpen u met het opzetten van een mailaccount. Het opzetten van een e-mailaccount kost €25,- excl. btw per mailbox.

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2022/02/microsoft-exchange-mijnwebwinkel-edsas.png
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2022/01/opzetten-mailaccount-edsas.jpg

Mailaccount overzetten

Als u ervoor kiest om een nieuw mailaccount op te zetten, dan kunt u belangrijke mails verliezen. Door uw mailaccount over te zetten worden belangrijke mails behouden. Wij kunnen u helpen met het opzetten en overzetten van uw mailaccount. Het opzetten en overzetten van een e-mailaccount kost €50,- excl. btw per mailbox.

Ja, ik wil een offerte aanvragen bij EDSAS

Vraag nu een offerte aan

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    Mijnwebwinkel

    Mijnwebwinkel is de grootste software aanbieder van Nederland op het gebied van e-commerce. Onze missie is om commerce easy & fun te maken. Met onze software is het eenvoudig om een webshop te starten, beheren én te laten groeien. En dankzij ons XL expert netwerk & smart community krijgen ondernemers alle tools, tips & tricks om hun business te boosten. Inmiddels maken vele ondernemers uit verschillende sectoren en landen dagelijks gebruik van onze online oplossingen.

    Met Mijnwebwinkel run je jouw online business zoals jij dat wil. B2C of B2B. Of allebei. Word een lokale held, of ga globaal. Doe business waar je wil, wanneer je wil. Op elk moment van de dag. Of nacht. Verkoop 100% via je webshop, in combinatie met je fysieke shop of omnichannel. We’ve got your back.

    https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2022/05/Logo-Mijnwebwinkel.jpg