Logo

Software

SOFTWARE VOOR MAIL, REGISTRATIE & PLANNING

BETROUWBARE GEGEVENSAFHANDELING

De software waarmee uw kantoorapparatuur is ingericht is van invloed op de effectiviteit van uw bedrijf en medewerkers. Wij zorgen ervoor dat e-mail en Microsoft 365 pakketten correct geïnstalleerd worden, en we zorgen bijvoorbeeld voor de installatie van WhatsApp zakelijk of narrowcasting toepassingen. Zo maakt u optimaal gebruik van de nieuwste programma’s en technische toepassingen. Naast effectiviteit is veiligheid een belangrijk aandachtspunt. Met de privacywet bent u verantwoordelijk voor het beheren van de gegevens van uw klanten. Wij zorgen dat deze bij u in veilige handen zijn.

Vragen of informatie?
Neem bij vragen vooral contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Microsoft 365

Het meest gebruikte Microsoft 365 pakket bevat alle programma’s die nodig zijn voor een goede workflow. Word, Excel, PowerPoint en Teams. Zeker Teams heeft inmiddels een belangrijke plek in de overlegcultuur. EDSAS levert en installeert Microsoft 365 voor al uw medewerkers.

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/02/DSC02239-scaled.jpg
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/02/Edsas19092023ZA-73.jpg

WhatsApp business

Veel organisaties zien WhatsApp als een privéapp, maar het komt steeds vaker voor dat klanten medewerkers appen. Hoe kan je tegemoetkomen aan de wens van de klant zonder dat medewerkers de hele dag zitten te appen en niet meer aan ander werk toekomen? Door het beheer van een zakelijk WhatsApp account te verdelen over meerdere medewerkers. Wij regelen het voor u!

prevenda-makelaardij-oss
geurts-van-kessel-oss
robbedoes-edsas-oss
circet-edsas-telecom-oss
lumen-hotel-events-edsas
elevartor-productions-videoproductie-edsas-oss

Planborden

Voor uw klanten is het belangrijk dat afspraken op tijd nagekomen worden. Een gedegen planning draagt bij aan de betrouwbaarheid van uw bedrijf. Met digitale planborden zorgt u dat de planning continue zichtbaar is voor alle medewerkers. Via Microsoft 365 voert u de planning in, die vervolgens getoond wordt op diverse schermen binnen het bedrijf.

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/03/outlook-agenda-e1710768545835.jpg
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/02/Edsas30012024ZA-61.jpg

Aanwezigheidsregistratie

Snel en accuraat kunnen bijhouden wie er in uw organisatie wel en niet aanwezig zijn zorgt voor veiligheid en voorkomt dat medewerkers voor niets naar het bureau van een collega toelopen. Wij zorgen voor een koppeling van uw toegangscontrolesysteem met één of meerdere schermen waarop direct te zien is wie er aan-of afwezig is.

Narrowcasting

Met narrowcasting kunt u uw klanten en medewerkers binnen uw bedrijf van gerichte informatie voorzien. Via schermen op diverse plekken kunt u bijvoorbeeld uw openingstijden laten zien, uw aanbiedingen, menukaarten of mededelingen en agenda’s. EDSAS levert het complete systeem, met software die u gemakkelijk zelf kunt beheren.

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/02/Edsas31082022BU-65-e1709387237636.jpg
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/02/IMG_3299-scaled.jpg

Security

Is uw bedrijf goed beveiligd tegen een cyberaanval? Voorkomt u dat onbekende en onbevoegde toegang hebben tot uw waardevolle gegevens? Herkennen uw collega’s dreigingen?

Cyberaanvallen komen steeds vaker voor en kunnen grote schade aanbrengen. De software van uw kantoorapparaten is gevoelig. Deze moeten daarom goed beveiligd worden. Als Security Officer as a Service denken we met je mee en zorgen we voor een effectieve en veilige ICT infrastructuur. Beveilig uw hardware met vooruitstrevende anti-virus software en train uw collega’s over security.