Logo
nl
Logo

NAS: Een toegankelijk en veilige data opslag voor foto’s en bestanden

Dagelijks legt Danny van Emmerik bijzondere momenten vast, van bruiloft tot zwangerschap en van pasgeboren baby tot afscheid. Met als resultaat veel grote bestanden op haar computer geheugen. Natuurlijk wilt Danny deze bestanden graag behouden, maar lokaal opslaan kan zorgen voor een trage computer. Data opslag via de NAS van EDSAS Telecom & ICT is de passende oplossing voor Door Danny Fotografie.

Bestanden altijd toegankelijk

Dankzij de NAS kan Danny overal bij haar bestanden, ook als zij bij een klant op locatie is. Een NAS, Network Attached Storage, is een externe data opslag die met het netwerk verbonden is. Deze externe data opslag kan benaderd worden via de computer of op de telefoon via de bijbehorende app. Hierdoor kan Danny makkelijk aan klanten een voorbeeld laten zien via haar telefoon of laptop. Dit is precies waarom Danny 5 jaar geleden heeft gekozen voor een NAS via EDSAS telecom & ICT toen ze voor haarzelf begon.

Snelle computer en veilig bestanden opslaan

Danny gebruikt de NAS als opslag voor haar bestanden en werkt vanuit de NAS om een trage computer te voorkomen. Ze kan de foto’s opslaan op de externe data opslag en houdt hiermee haar computer snel en schoon. Er wordt regelmatig een cloud back-up gemaakt, waardoor de bestanden altijd veilig opgeborgen zijn. Door de NAS kan Danny snel werken en is de foto opslag goed geregeld.

Waarom heeft Danny voor EDSAS gekozen?

Snelheid is volgens Danny één van de belangrijkste punten wat EDSAS onderscheidt van andere bedrijven. “Als er een keer wat vast loopt, zijn de lijntjes heel kort. Je kan heel snel schakelen.” Daarnaast is de ontzorging een pluspunt voor Danny. “Ze overladen me niet met technische informatie waar ik niks mee kan. Ik wil gewoon dat zij het regelen.” Ook voor andere problemen neemt Danny contact met EDSAS op. “Dan zet ik even een lijntje open en iemand van EDSAS loost me daardoor heen. Dus ik hoef mezelf daar niet bezig mee te houden.”

In december was Danny’s NAS geheugen vol, daarom hebben wij samen met Danny naar een passende oplossing gezocht. Uiteindelijk hebben wij geregeld dat Danny een groter geheugen in haar bestaande NAS kreeg. Danny heeft onlangs de NAS aanbevolen als data opslag, omdat het een veilige manier is om bestanden op te slaan buiten de cloud om. Danny is vooral tevreden over het gebruiksgemak, over de service en de korte lijnen van EDSAS.

EDSAS telecom & ICT - NAS app

Bent u ook op zoek naar een grote en veilig data opslag die overal toegankelijk is? Neem dan contact met ons op. Wij zoeken graag samen met u naar de best passende oplossing.