Logo
nl
Logo

Top 6 goede ICT voornemens (voor uw bedrijf)

Het begin van het nieuwe jaar, de tijd voor nieuwe voornemens. Zit u ieder jaar ook weer klaar om goede voornemens voor uw bedrijf op te stellen? Dan weet u vast ook hoe lastig het kan zijn om deze uit te voeren. Een bekend probleem voor vele bedrijven en individuen.

EDSAS heeft daarom 6 goede voornemens op het gebied van ICT en telecommunicatie verzameld.

1: ICT werkzaamheden uitbesteden

Wist u dat een fulltime ICT’er niet altijd nodig is? Veel bedrijven hebben enkel ondersteuning nodig bij hun ICT problemen. Is dit bij u ook het geval? Wellicht is het dan een optie om uw ICT werkzaamheden uit te besteden. Zo kunt u zich helemaal focussen op andere factoren binnen uw bedrijf.

Wilt u uw ICT werkzaamheden uitbesteden? Met ons serviceplus pakket heeft u onbeperkt hulp van onze servicedesk. Meld u nu aan voor het serviceplus pakket.

2: Oude apparatuur vervangen

Oude apparatuur kan ten koste gaan van de efficiëntie van uw medewerkers en zo ook van uw bedrijf. Het is daarom van belang dat deze op tijd worden vervangen. Check uw apparatuur en schaf nieuwe aan, indien dit nodig is.

Is het tijd om uw hardware te vervangen? Wij adviseren, leveren en installeren. Ga voor meer informatie over hardware naar onze website.

3: Office 365 back-up maken

Door een back-up te maken van uw bestanden voorkomt u dat u bestanden verliest. Het is dan ook zeer belangrijk om deze regelmatig uit te voeren. Zo zijn uw bestanden altijd veilig bij een cyberattack of een virus.

Wilt u uw bestanden veilig stellen? Wij kijken samen met u welk pakket bij uw bedrijf past. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Goede voornemens EDSAS back-up

4: Bestanden in een beveiligde cloud opslaan

Het wordt steeds belangrijker om altijd bij uw bestanden te kunnen. Dit moet natuurlijk niet ten koste gaan van de veiligheid van uw bestanden. Door uw bestanden op te slaan in een beveiligde cloud kunnen uw medewerkers overal optimaal werken en wordt de veiligheid van uw bestanden gewaarborgd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Op onze website vindt u meer informatie over de cloud.

5: Optimale beveiliging voor al uw bedrijfs- en klantgegevens.

Bij een aanval op uw server kunnen uw gegevens gelekt worden of bestanden kwijtraken. Het is natuurlijk het beste om dit te voorkomen. Beveilig uw gegevens en bestanden met een uitstekende beveiligingssoftware.

Dankzij de velen beveiligingssoftware kan het lastig zijn om de juiste software uit te zoeken. Geen zorgen, wij schieten te hulp! Samen met u zoeken wij de beveiligingssoftware die het beste bij uw bedrijf past. Wij geven advies en leveren op maat.

Bekijk onze website voor meer informatie over beveiligingssoftware.

6: Digitale vaardigheden verhogen

We zijn steeds meer online te vinden en dit geldt natuurlijk ook voor uw werknemers. Dit maakt het aantrekkelijker voor hackers om uw server aan te vallen en dat is ook te merken aan de opkomende cyberattacks en virussen. Het wordt hierdoor steeds belangrijker om online veilig te werken. Voorkom problemen door uw ICT vaardigheden bij te spijkeren.

Wij bieden een workshop aan waarmee u uw kennis over online veiligheid kunt ontwikkelen. De workshop zit boordevol tips over hoe u veilig online te werk kunt gaan.

Lees meer over online veiligheid op onze website.

EDSAS goede voornemens

Benieuwd naar hoe wij u verder kunnen helpen? Neem contact met ons op!