Logo

Microsoft 365 licenties

Microsoft 365

Efficiënt werken met Microsoft 365

Duizenden taken op de to-do list? De taken blijven opstapelen, u krijgt bijna geen taken af en de werkdruk wordt alsmaar hoger. Herkenbaar gevoel? U bent niet de enige! Een efficiënte workflow zorgt ervoor dat u meer werk af krijgt. Taken kosten minder tijd en energie. De takenlijst wordt kleiner en de werkdruk lager. Microsoft 365 stimuleert uw productiviteit en efficiëntie. Goede software zoals Word, Teams, Excel en Outlook zorgen voor een goede workflow en extra effectiviteit. EDSAS Telecom & ICT levert en installeert het Microsoft 365 pakket snel op uw computer.

Vragen of informatie?
Neem bij vragen vooral contact met ons op, wij helpen u graag verder.
?>

Kies een of meerdere diensten

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Business Basic

€5,60
per maand
Word, Excel, PowerPoint, Teams, Outlook, Exchange, OneDrive, SharePoint
Chats, videocalls en vergaderingen tot 300 deelnemers
Mobiel en web toegang en 1 TB cloudopslag
Zakelijke e-mail

Business Standard

€11,70
per maand
Business Basic apps + Access (alleen pc), Publisher (alleen pc)
Alle Business Basic opties +
Organisatie webinars en klantafspraken beheer
Registratie- en rapportagehulpprogramma's

Meest gekozen

Business Premium

€20,60
per maand
Business Standard apps + Intune, Azure
Alle Business Standard opties +
Geavanceerde beveiliging
Toegangs- en gegevensbeheer

Back-up

€4,19
per e-mail adres
Back-up van Teams, Onedrive, SharePoint & Exchange
Opslag op een veilige server
Automatische uitvoering bij wijziging
1 jaar bewaartermijn

Voordelen Microsoft 365

Waarom kiezen anderen voor Microsoft 365? Al velen gingen u voor en gebruiken al jaren Microsoft 365. We kunnen niet slechts één reden noemen. Het Microsoft pakket heeft namelijk verschillende pluspunten, waar u ook van kunt profiteren. Kiest u voor Microsoft 365, dan kiest u voor de volgende voordelen:

✓ Word, Excel, PowerPoint, Teams en 8 andere programma’s

✓ Online eenvoudig samenwerken

✓ Makkelijk op- en afschalen

✓ Automatische updates

✓ Bestanden en gegevens veilig opgeslagen

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2022/01/Microsoft-office-landingspagina-mijnwebwinkel.png
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2022/07/microsoft-365-apps-1.jpg

Word, Excel, Powerpoint, Teams en 8 andere programma's

Stiekem kunnen we niet meer zonder de Microsoft programma’s die ons efficiënt laten werken. Denk hierbij aan Word, Excel, PowerPoint en Teams. U start de ochtend met het openen van de mail. U maakt nog even die PowerPoint af voor de presentatie de volgende dag. In de middag gaat u even de online meeting in. De programma’s van Microsoft 365 zijn in het dagelijks leven niet meer weg te denken. Het Microsoft 365 pakket bevat alle programma’s die nodig zijn voor een efficiënte workflow. Wist u dat Microsoft ook heel veel andere programma’s heeft waarmee u optimaal kunt werken? Zo kunt u gebruik maken van OneNote, SharePoint en OneDrive. En dat allemaal vanuit één account.

Online eenvoudig samenwerken

Werkt u op kantoor, thuis of in de trein? Met de programma’s van Microsoft 365 maakt het niet uit waar u werkt. U kunt overal efficiënt samenwerken. Daarnaast kunt u tegelijk met uw collega tegelijk bestanden bewerken. Bestanden hoeven niet meer via de mail verstuurd worden. Zo wordt voorkomen dat er verschillende versies van een bestand ronddwalen. Even niet een laptop ter beschikking? Geen probleem! De programma’s zijn ook te openen via de mobiele app of via de browser. Zelfs zonder internet kunnen bestanden worden bewerkt.

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2022/07/microsoft-365-thuiswerken.jpg
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2022/08/microsoft-365-opschalen-4-e1711373051165.jpg

Makkelijk op- of afschalen

Staat er binnenkort een nieuwe medewerker bij u op de stoep? Dan is het wel zo handig als hij/zij gebruik kan maken van de juiste programma’s. Kiest u voor Microsoft 365, dan kiest u voor flexibiliteit. De Microsoft licenties worden per gebruiker betaald. Het is daarom makkelijk om een extra gebruiker toe te voegen of te verwijderen. Ook is het mogelijk om per gebruiker te bepalen welk pakket zij in gebruik nemen. Zo kunt u de pakketten afstemmen op hun behoeftes. Alle bestanden staan centraal opgeslagen. Hierdoor kunt u een nieuwe gebruiker gemakkelijk toegang geven tot de bestaande documenten en structuren. Verlaat een medewerker uw bedrijf? Dan gaat er weinig kennis verloren.

Automatische updates

Bent u net bezig in dat belangrijke document, wilt het programma een update uitvoeren. Vaak komen updates op vervelende momenten. Updates moeten op tijd worden uitgevoerd om zwaktes in software aan te pakken. Zo voorkomt u dat hackers kunnen inspelen op deze zwaktes. Gelukkig heeft u daar bij Microsoft 365 geen last van. De updates van Microsoft 365 worden automatisch uitgevoerd. Hierdoor kunnen u en uw medewerkers altijd alle Microsoft programma’s, met de nieuwste versie, gebruiken.

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2022/08/microsoft-365-automatische-updates.jpg
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2022/08/microsoft-365-bestanden-2.png

Bestanden en gegevens veilig opgeslagen

Stelt u eens voor: al uw gevoelige informatie komt op straat te liggen. Het ligt zo voor het oprapen. Klanten en relaties beginnen uw bedrijf als onveilig te zien. Dit kan zo maar gebeuren bij een cyberaanval. Uw reputatie kan een flinke klap krijgen. En dit is slechts één van de mogelijke gevolgen van een cyberaanval. Bent u zelf bang dat uw vertrouwelijke gegevens en bestanden in de verkeerde handen vallen? Microsoft 365 heeft een veilige server waar u uw bestanden en gegevens veilig kunt opslaan. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken om uw bestanden.

Back-up van uw Microsoft 365 gegevens en bestanden

Zijn uw bestanden en gegevens goed beschermd? Uw bestanden en gegevens kunnen op verschillende manieren verloren gaan. Dit kan uw bedrijf op verschillende manieren schade toebrengen. Het is daarom van belang dat uw bestanden en gegevens opgeslagen worden in een back-up. Met een Microsoft 365 back-up zijn uw bestanden en gegevens altijd veilig.

Lees meer informatie over een Microsoft 365 back-up.

Weet u niet zeker of een back-up van toepassing is? Doe de back-up check.

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2022/07/microsoft-365-back-up.jpg
Ja, ik wil een offerte aanvragen bij EDSAS

Vraag nu een offerte aan

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.