Logo

Microsoft 365 Security Baseline

Security Richtlijnen | SecureScore | Onderhoud | Rapportages

Versterk uw IT-infrastructuur

Ontdek de kracht van de Microsoft 365 Security Baseline, geavanceerde reeks van aanbevolen best practices en beveiligingsconfiguraties die uw algehele beveiliging en compliance van uw  IT-infrastructuur direct te verbeteren. Deze oplossing biedt een proactieve benadering om uw organisatie te beschermen tegen potentiële beveiligingsrisico’s. Met de Microsoft 365 Security Baseline zorgen we er voor dat u snel en doeltreffend geavanceerde beveiligingsmaatregelen implementeert waarmee u voldoet aan industriestandaarden en regelgeving. Ontdek hoe deze baseline uw organisatie helpt om veiliger en veerkrachtiger te worden in een steeds veranderend bedreigingslandschap.

Hulp nodig bij uw keuze?
We adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf.
?>

Kosten Microsoft 365 Baseline

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW. De security 365 Baseline kunnen alleen samen worden afgenomen en voor alle medewerkers van uw bedrijf.

365 Baseline licentie

€4,00
per gebruiker per maand
Inzage in de huidige security status en Secure Score
Toegang tot security instellingen
Aanbevelingen om de Secure Score te verbeteren

Eenmalige inrichting 365 Baseline

€125,00
per uur
Configuratie aanbevolen instellingen, wachtwoordbeleid, MFA, accounts, etc.
Implementatie beperkingen voor delen met externen
Activeren van beveiligingsfuncties

Beheer Security 365 Baseline

€125,00
per uur o.b.v. nacalculatie
Controle van instellingen
Onderhoud en aanbevelingen oppakken
Verbeteringen pushen en evalueren

Uitgebreide security richtlijnen

Deze baseline omvat uitgebreide richtlijnen voor identiteitsbeheer, toegangscontrole, gegevensbescherming en andere cruciale aspecten van informatiebeveiliging. Door de strikte naleving van de Microsoft 365 Security Baseline verhoogt u de algehele beveiliging van uw IT-omgeving, minimaliseert u de kans op beveiligingslekken en versterkt u uw vermogen om snel en doeltreffend te reageren op nieuwe bedreigingen. Het implementeren van de Microsoft 365 Security Baseline biedt uw organisatie niet alleen een solide basis voor het waarborgen van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens, maar plaatst u ook in een proactieve positie om potentiële beveiligingsincidenten te voorkomen en effectief aan te pakken.

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/03/Edsas30012024ZA-87-scaled-e1708164283357.jpg
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/04/Edsas30012024ZA-61-bewerkt-e1713876651573.jpg

SecureScore

Met uw Secure Score heeft u dagelijks inzicht in de beveiligingsstatus van uw organisatie. U weet direct hoe veilig uw IT-infrastructuur is ingericht door deze meting van de beveiligingspostuur van een organisatie. Hoe hoger het getal, hoe beter het beveiligingsniveau van uw bedrijf is.

 

Onderhoud & management

Uw Security Baseline wordt maandelijks door ons gecontroleerd, zo weet u dat alle instellingen goed zijn ingesteld en dat aanbevelingen zijn opgepakt. Tussentijdse wijzigingen worden uitvoerig geëvalueerd en indien nodig aangepast, zodat uw Security Baseline weer helemaal up-to-date is. We streven ernaar om deze taken efficiënt uit te voeren, met een geschatte tijdsduur van ongeveer 15 minuten per maand.

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/02/Edsas19092023ZA-52.jpg
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/03/Edsas17032022ZA-26-e1710776124564.jpg

Rapportages met 365 Montor

Wilt u meer uit uw Microsoft 365 Baseline halen? Combineer het dan met Microsoft 365! De gedetailleerde rapportages geven ons inzichten in het verbeteren van uw SecureScore, zo kunt we proactief voor u reageren op potentiële beveiligingsincidenten en uw IT-infrastructuur nog veiliger maken. Door dagelijks/wekelijks automatische logboeken van Microsoft, kunt u gemakkelijk rode vlaggen identificeren tussen honderden normale activiteiten. Wij ontvangen direct een melding als er een dreiging wordt gedetecteerd, zo kunnen we snel ingrijpen en uw account beschermen.

Ja, ik wil Security Baseline via EDSAS

Vraag nu een security aan

Fout: Contact formulier niet gevonden.