Logo

Security Officer as a Service (SOaaS)

Beveiligingsstrategieën | Beheer | Monitoring | Hulp bij Hacks | Training

Uw Security Officer

Wilt u eenvoudig de compliance van uw bedrijf eenvoudig waarborgen? Met Security Officer as a Serivce (SOaaS) zorgt u er voor dat uw information security management system (ISMS) up-to-date blijft van wet- en regelgeving, waaronder de NIS2 Directive, ISO 27001 en NEN 7510. Profiteer direct van de actuele security kennis van onze Security Officer! Samen stellen we een afgestemd pakket van diverse security diensten en -oplossingen op, waarbij de de beveiliging van uw bedrijf waarborgen. Bescherm het bedrijf dat u heeft opgebouwd en blijf met een gerust hart verder bouwen met krachtige beveiliging. Blijft u leven in een wereld van angst, of neemt u de controle?

Plan een gratis gesprek!
Krijg inzicht in relevant security oplossingen voor uw bedrijf.
?>

Onze security diensten

Beveiligingsstrategie

op aanvraag
Analyse kwetsbaarheden
Firewalls, VPN & encryptie
Anti-virus software, cloudbeveiliging & back-up service
Single Sign-On (SSO), Multi-factor Authentication (MFA) en Wachtwoordmanager
Phishingmail preventie (DKIM, SPF en DMARC)

Security Audit

op aanvraag
Compliance-rapport NIS2 Directive, ISO 27001 en NEN 7510

Meest gekozen

Beheer & monitoring

Op aanvraag
Remote Monitoring and Management (RMM)
Opsporing verdachte activiteiten
Afhandeling beveiligingsincidenten
Data Loss Prevention (DLP) en Disaster Recovery-oplossingen
Back-up service

Awareness training

Op aanvraag
Securitygevaren herkennen
Bewustwording van effecten
Phishingmail preventie

Krachtige beveiligingsstrategieën

Ontdek de kracht van gepersonaliseerde beveiligingsoplossingen. Onze analyses onthullen de kwetsbaarheden in uw omgeving, waardoor we exact weten welke maatregelen nodig zijn om risico’s uit te sluiten. Van strikte naleving van de NIS2 Directive, ISO 27001 en NEN 7510 regelgeving tot effectieve toegangscontrole en implementatie van geavanceerde beveiligingsoplossingen zoals firewalls, anti-virusprogramma’s, cloudbeveiliging en encryptie. Natuurlijk beschermen we uw bedrijf ook met technologieën zoals DKIM, SPF en DMARC om spoofingmails te blokkeren en misbruik te voorkomen. Wij hebben alles wat u nodig heeft om uw bedrijf te beschermen. Onze gedetailleerde security audits en compliance-rapporten geven u nauwkeurig inzicht in uw de security van uw ISMS.

 

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2023/04/Edsas17032022ZA-8.jpg
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/02/Edsas19092023ZA-52.jpg

Beheer & Monitoring

Met behulp van Remote Monitoring and Management (RMM) en 365Monitor, worden uw systemen, netwerken en gegevensstromen continu gecontroleerd. Zo worden verdachte activiteiten direct opgespoord en beveiligingsincidenten snel worden aangepakt. Met Data Loss Prevention (DLP) en Disaster Recovery-oplossingen minimaliseren we schade en herstellen we uw systemen na een aanval. Bescherm uw bedrijf tegen cyberdreigingen met onze geavanceerde beheer- en monitoringdiensten en waarborg de security en operationele continuïteit van uw bedrijf.

 

 

Direct hulp bij cyberaanvallen

Bent u gehackt? Ons team staat voor u klaar en reageert snel en doeltreffend, wat cruciaal is voor het neutraliseren en de schade te beperken. We identificeren het probleem, onderhandelen met hackers en geven u organisatieadvies rondom het beveiligingsicident. Uw organisatie snel weer operationeel is met behulp van Data Loss Prevention (DLP) en Disaster Recovery-protocollen. Met uitgebreide back-upsystemen en herstelprocedures zorgen we ervoor dat uw operationele continuïteit behouden blijft en dat eventuele downtime tot een minimum wordt beperkt. Met onze betrouwbare en proactieve ondersteuning ontzorgen we u, zodat u bij kunt komen van alles wat er gaande is.

 

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2022/09/cyberattack-blogpost.jpg
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/03/benjijveiligonline-2-bewerkt.jpg

Awareness training

Voorkom cyberaanvallen op uw bedrijf met effectieve preventiemaatregelen. Onderschat nooit het belang van beveiligingsbewustzijn. Wanneer medewerkers zich niet bewust zijn van securitygevaren, kunnen ze onbedoeld virussen binnenhalen en uw bedrijfsactiviteiten stilleggen. Het trainen van uw collega’s is een essentieel onderdeel van een krachtige beveiliging. Daarom organiseren we Security Awareness-workshops die uw collega’s informeren over dreigingen, zodat ze deze tijdig herkennen en zich kunnen beschermen tegen de gevaren. Door middel van phishingmailpreventie controleren we eenvoudig hoe veilig uw medewerkers werken. Met uw toestemming sturen we namelijk een nep phishingmail en zien we direct welke medewerkers extra training nodig hebben. Laat u de beveiliging van uw bedrijf in gevaar komen door onwetende medewerkers?

Ja, ik wil een security via EDSAS

Vraag nu een security aan

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.