Logo

Spoofing Preventie – DKIM & DMARC

DKIM | SPF | DMARC

Voorkom Spoofing en Phishing met DKIM, SPF en DMARC

Bescherm uw bedrijf tegen cyberdreigingen met spoofing preventie. Spoofing, phishing, en andere e-mailfraude zijn serieuze risico’s voor uw organisatie, hackers doen zich voor als legitieme bronnen en proberen gevoelige informatie te stelen. Met de combinatie van DKIM, SPF en DMARC kunt u phishing-aanvallen effectief voorkomen. Onze diensten omvatten het volledige proces van configuratie, monitoring en onderhoud van deze protocollen, zodat uw organisatie beschermd blijft tegen e-mailfraude en cyberdreigingen. Kies voor onze dienstverlening en ervaar de rust en zekerheid, wetende dat uw bedrijf goed beschermd is tegen e-mailfraude en spoofing.

Plan een gratis gesprek!
Krijg inzicht in relevant security oplossingen voor uw bedrijf.
?>

Kosten Spoofing preventie

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Deze producten kunnen alleen worden afgenomen in combinatie met de eenmalige inrichting.

Eenmalige inrichting

€125
per uur, op basis van nacalculatie
Professionele en correcte instelling
Configuratie afgestemd op uw bedrijf
Directe e-mailbeveiliging

DMARC monitoring

€2,50
per domein, per maand
Snelle detectie van bedreigingen
Gedetailleerde rapportages

DMARC monitoring & management

€7,50
per domein, per maand
Snelle detectie van bedreigingen
Gedetailleerde rapportages
Professionele ondersteuning

Wat is Spoofing?

Spoofing is een cyberaanval waarbij kwaadwillenden zich voordoen als een vertrouwde bron, zoals uw bedrijfsdomein. Dit kan leiden tot ernstige beveiligingsrisico’s, waaronder datalekken en financiële verliezen. Door het vervalsen van e-mailadressen kunnen aanvallers vertrouwen wekken en nietsvermoedende ontvangers misleiden. Onze oplossingen tegen spoofing beschermen uw organisatie door te zorgen dat alleen geautoriseerde servers namens uw domein e-mails kunnen verzenden.

 

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2022/09/cyberattack-blogpost.jpg
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/02/Edsas19092023ZA-52.jpg

DKIM voor Verificatie

DKIM (DomainKeys Identified Mail) is een e-mailauthenticatieprotocol dat helpt bij het voorkomen van spoofing. Het voegt een cryptografische handtekening toe aan uitgaande e-mails, waarmee de ontvangende server kan verifiëren dat de e-mail niet is gewijzigd tijdens verzending. Onze experts helpen u met het correct instellen van DKIM, zodat elke uitgaande e-mail kan worden gevalideerd en vertrouwd.

 

SPF voor Verzendcontrole

SPF (Sender Policy Framework) is een methode om te voorkomen dat spam en phishing-mails vanuit uw domein worden verzonden. SPF-records specificeren welke mailservers namens uw domein e-mails mogen verzenden. Hierdoor kunnen ontvangers verdachte e-mails blokkeren die niet van geautoriseerde servers afkomstig zijn. Wij helpen u bij het configureren en beheren van SPF-records om uw e-mailverkeer veilig te houden.

 

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2022/08/mails-microsoft-365-back-up.png
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2024/06/IMG_20220316_154450-bewerkt2-e1718025568404.jpg

DMARC voor Volledige Bescherming

DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting & Conformance) combineert de voordelen van DKIM en SPF en biedt een uitgebreid rapportage- en conformiteitsmechanisme. DMARC zorgt ervoor dat e-mails die niet aan DKIM- en SPF-controles voldoen, worden afgewezen of gemarkeerd. Dit beschermt uw domein tegen misbruik en verhoogt de zichtbaarheid van pogingen tot spoofing en phishing. Wij begeleiden u bij het implementeren van DMARC om uw e-mailbeveiliging naar een hoger niveau te tillen.

Ja, ik wil een security via EDSAS

Vraag nu een security aan

Fout: Contact formulier niet gevonden.