Logo

Microsoft 365 Back-up

Microsoft 365 back-up

Microsoft 365 back-up

Steeds meer bedrijven zijn slachtoffer van een cyberaanval. Het verlies van belangrijke bestanden kan ten koste gaan van de continuïteit van uw bedrijf. Maar wist u dat Microsoft 365 niet automatisch een back-up uitvoert? Met een recente back-up kunt u uw bestanden gemakkelijk terugzetten. Het is daarom verstandig om regelmatig een back-up door een externe partij uit te laten voeren. Zo voorkomt u problemen bij dataverlies. De Microsoft 365 back-up is ideaal te combineren met een Microsoft 365 abonnement, ESET netwerkbeveiliging of Microsoft Threat Protection beveiliging.

Vragen of informatie?
Neem bij vragen vooral contact met ons op, wij helpen u graag verder.
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2022/04/back-up-edsas-1-1.png

Check of een back-up van toepassing is

Uw bestanden en gegevens kunnen op verschillende manieren verloren gaan. Een brand kan ervoor zorgen dat u uw bestanden en gegevens kwijtraakt. En dat is slechts één manier waarop u uw bestanden en gegevens kwijt kunt raken. Bent u goed voorbereid op deze situaties? Met een back-up kunt u gemakkelijk de verloren bestanden en gegevens herstellen. Weet u niet of een back-up van toepassing is? Bepaal met onze check of een back-up van toepassing is.

?>

Kies een of meerdere diensten

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Microsoft 365 Back-up

€4,19
per e-mail adres
Back-up van Teams, Onedrive, SharePoint & Exchange
Opslag op een veilige server
Automatische uitvoering bij wijziging
1 jaar bewaartermijn

Microsoft 365 Business Premium

€20,60
per maand
Business Standard apps + Intune, Azure
Alle Business Standard opties +
Geavanceerde beveiliging
Toegangs- en gegevensbeheer

ESET Internet Security

€39,99
per jaar
Anti-virus software
Beveiliging persoonlijke gegevens
Privacybescherming
Minimaal stroomverbruik
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2022/08/microsoft-365-bestanden-3.png

1. Bestanden en gegevens altijd veilig opgeslagen

Zijn uw bestanden en gegevens veilig bij een cyberaanval? Of zijn uw bestanden goed beschermd tegen een menselijke fout? U kunt uw bestanden en gegevens op verschillende manieren verliezen. Soms kunnen u en uw medewerkers zelfs helemaal niet meer werken. Het is daarom belangrijk dat u een back-up maakt in een veilige omgeving. Met een Microsoft 365 back-up worden uw bestanden beveiligd opgeslagen. Hierdoor zijn uw bestanden en gegevens altijd veilig.

2. Belangrijke mails altijd beschikbaar

U verwijdert per ongeluk een mail. Laat dat nou net een belangrijke mail zijn van die nieuwe klant. Microsoft heeft enkel een bewaartermijn van 30 dagen. Dit betekent dus dat deze mails verloren zijn. Wat moet u nu doen? Als u voor een eigen back-up van Microsoft 365 kiest, dan heeft u dit probleem niet. Een back-up van Microsoft 365 zorgt ervoor dat uw mails altijd beschikbaar zijn. U kunt die verwijderde mail dus heel makkelijk terugzetten.

https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2022/08/microsoft-365-mail.jpg
https://www.edsas.nl/wp-content/uploads/2022/07/microsoft-365-back-up.jpg

3. Makkelijk en snel bestanden hersteld

Stelt u eens voor: u verliest een bestand, weet u dan waar de verloren bestanden en gegevens opgeslagen staan? En weet u hoe u deze terug moet zetten? Bij een Microsoft 365 back-up via EDSAS worden al uw bestanden en gegevens centraal opgeslagen. Hierdoor zijn de bestanden en gegevens makkelijk te vinden en worden uw bestanden snel terug gezet. U hoeft dus niet bang te zijn dat u belangrijke bestanden of gegevens mist als u een back-up uitvoert.

Ideaal in combinatie met:

Microsoft 365 EDSAS Telecom & ICT
Microsoft 365
Maak gebruik van de Microsoft 365 programma's: Word, Excel, PowerPoint, Teams, Outlook en 7 andere programma's.
Awareness Training
Met een awareness training herkennen jouw collega's gevaren. Bescherm eenvoudig en effectief dat uw bedrijf gehackt wordt!
Microsoft 365 EDSAS Telecom & ICT
ESET Internet Security
Bescherm belangrijke gegevens zoals uw wachtwoorden en bankgegevens. Deze netwerkbeveiliging beschermt u tegen verschillende cyberaanvallen.
Ja, ik wil een offerte aanvragen bij EDSAS

Vraag nu een offerte aan

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.